Chagallreis Côte d’Azur

Culturele reis | 6 dagen | Frankrijk | 13-18 maart 2022

Ruud Bartlema laat u kennis maken met het leven en de werken van Marc Chagall gedurende deze 6-daagse reis naar de Côte d’Azur. Verdiep u in de werken van Chagall, verblijf in een fijn hotel in Nice en geniet van deze heerlijke badplaats.

Meer informatie en voor boekingen, klik hier

Chagall reis Noord-Frankrijk en Duitsland

Culturele reis | 5 dagen | Noord-Frankrijk en Duitsland | 18-22 april 2022

Ruud Bartlema laat u kennis maken met het leven en de werken van Marc Chagall gedurende deze 6-daagse Chagall reis per touringcar naar Noord-Frankrijk en Duitsland.

Maak kennis met het leven en de werken van Marc Chagall gedurende een 5-daagse reis per touringcar naar Noord-Frankrijk en Duitsland onder leiding van Chagallkenner, theoloog en kunstenaar Ruud Bartlema. Centraal gedurende deze reis staat een bezoek langs de glasramen van Marc Chagall in Noord-Frankrijk en Duitsland, maar we laten u tevens kennis maken met het werk van Martin Buber, de grote filosoof en taalgeleerde, wiens geschriften de achtergrond van Chagall’s kunst verhelderen.

Meer informatie en boekingen: klik hier.

WASSILY KANDINSKY en DER BLAUE REITER

5 -daagse Kandinsky reis Duitsland  09-13 mei 2022

kandinsky

Ruud Bartlema laat u gedurende 5 dagen kennis maken met de werken van Wassily Kandinsky en ‘Der Blaue Reiter’. Kandinsky, die in 1896 vanuit Moskou naar München reist, experimenteert met nieuwe vormen en kleuren en is al gauw één van de leidende figuren in de kunstwereld van München. Door de samenwerking met Alexej Jawlensky, Marianne von Werefkin, Gabriele Münter en Franz Marc ontstaat er een nieuwe visie op de kunst; de zichtbare realiteit verliest haar vaste vormen en de onzichtbare essentie van de werkelijkheid verschijnt op het doek, in prachtige kleuren en ongewone vormen. Deze periode is een van de boeiendste perioden uit de kunstgeschiedenis van de twintigste eeuw. Maak kennis met de werken van Kandinsky en Der Blauer Reiter, de kunstenaarsvereniging met uitdagende ideeën over de betekenis van kunst..

Meer Informatie “Cursus Kandinsky onder leiding van Ruud Bartlema”

U kunt ook rechtstreeks bellen met Style in Travel : 020 4280555