Op  de website van     Style in Travel   vindt u diverse culturele groepsreizen onder mijn leiding, w.o.:

5-DAAGSE CHAGALL BUSREIS NAAR FRANKRIJK EN DUITSLAND

6-DAAGSE CHAGALL REIS NAAR NICE

5-DAAGSE KADINSKY REIS NAAR DUITSLAND

EN DE

2-DAAGSE CURSUS IN NEDERLAND CHAGALL ‘DE SPIEGEL VAN DE ZIEL’Unieke combinatiereis tussen twee fascinerende landen!

Gedurende deze reis bezoekt u de hoogtepunten van Jeruzalem en reist u via de adembenemende Negev woestijn naar het zuiden, waar u de grens passeert naar het buurland Jordanië. In Jordanië rijdt u door de overweldigende Wadi Rum woestijn, bezoekt u het wereldwonder Petra en de hoofdstad Amman.Via Tiberias en Tel Aviv reist u weer terug naar Nederland.

Vertrek 18 maart 2019.

Klik daarvoor op deze link:

Israël en Jordanië reis met Drs. Ruud Bartlema.


 Israël Groepsreis, ‘DE DIALOOG’, o.l.v. Drs. Ruud Bartlema

Israël is een veelzijdig vakantieland; het land van woestijnen en besneeuwde bergtoppen, van het laagste punt op aarde, de Dode Zee, en de groene hoogvlakte van de Golan. Het is een land met een ongekende en indrukwekkende geschiedenis, zowel oud als ‘nieuw’ en biedt daardoor vele vakantiemogelijkheden.
Maar Israël is toch vooral hét land van de Bijbel, het land vol religieuze heiligdommen, van het Jodendom, het christendom en de islam. Jeruzalem wordt al eeuwenlang door de drie wereldgodsdiensten in haar greep gehouden.
Bijbelse plaatsen en wereldberoemde musea, straatjes met oude ambachten en moderne badplaatsen aan de blauwe Middellandse Zee en de Rode Zee; Israël heeft het allemaal.

Vertrek 11 februari en 18 november 2019.

Klik voor meer informatie en voor boeken op deze link:

ISRAËL GROEPSREIS, ‘DE DIALOOG’


 Chagall en de grote kunstenaars aan de Cote D’azur

Samen met Çhagall kenner ‘Ruud Bartlema verblijft u aan de Zuid-Franse kust, waar u kennis maakt  met de werken van kunstenaar Marc Chagall. We bezoeken de Franse Côte d’Azur, waar we overal sporen vinden  van de impressionistische en expressionistische schilders uit de eerste helft van de 20e eeuw. In Nice bezoeken we het Musée National Message Biblique Marc Chagall, een belangrijk doel van deze reis. We vinden hier een veelomvattende verzameling van grote schilderijen van kunstenaar  Marc Chagall.

Vertrek 6 mei 2019

Klik voor meer informatie en voor boeken op deze link:    Marc Chagall reis naar de Côte d’Azur


Historische kruispunten van het Russische Rijk (september-route)
15-daagse bootreis

Een tocht van St. Petersburg naar Volgograd, over de langste rivier van Europa – de Wolga.
Vaar langs de kruispunten van de Russische geschiedenis: middeleeuwse handelssteden, burchten en plaatsen met twintigste-eeuwse geschiedenis. Elke plaats op de route, groot of klein, heeft een rol gespeeld bij historische veranderingen.

Klik hier voor meer informatie en eventueel boeken!


Andere reizen (nog geen data bekend):

In het spoor van Kandinsky en de kunstenaars van Der Blaue Reiter

Een vijfdaagse reis naar München en Murnau op zoek naar het begin van de moderne abstracte kunst onder leiding van drs. Ruud Bartlema.